Ons Team

Dr. Raid Al-Tayyar Huisarts

Kathy Dijksman (Assistente)

Hallo, ik ben Kathy van Rijn, ik werk al acht jaar met veel plezier als gevorderde assistente in deze praktijk.
Mijn taken zijn heel divers zoals het uitvoeren van een ECG, longfunctietest of het maken van een uitstrijkje.
Naast deze taken ben ik mede verantwoordelijk voor de ouderenzorg hier in de praktijk en rijd ik ook visites.
Ik werk op maandag, dinsdag en op vrijdag.

Lamees Al Harethi (Assistente)

Sinds september 2017 werk ik bij Avicenna huisartsenpraktijk nadat ik hier aanvankelijk als stagiaire begonnen ben. Ik heb mijn opleiding tot doktersassistente succesvol afegerond. Bij de trombosedienst werkte ik een tijdje als bloedafname medewerkster . Voor mij is het belangrijk een goede vertrouwensband te hebben met patiënten en hen te kunnen bieden waar zij om vragen. Ik woon sinds 2010 in Nederland, maar ik kom oorspronkelijk uit Jemen. Daar heb ik Life Sciense/ Microbiologie gestudeerd.

Mw. J. Lakjaa Praktijkondersteuner GGZ

Ik werk als POH-GGZ samen met de huisartsenpraktijk Avicenna.
Mijn expertise ligt met name op het gebied van communiceren met bepaalde doelgroepen uit Noord Afrikaanse landen en het Midden Oosten. Omdat ik de taal, kennis van de achtergronden, normen, waarden en cultuur van deze doelgroep beheers, maakt de begeleiding en de gesprekken met deze doelgroep veel makkelijker, intensiever en doelgericht.

Mw. R. Wais Praktijkondersteuner Somatiek

Ik ben een buitenlandse gediplomeerd arts. Het ministerie van VWS heeft geadviseerd dat ik in het laatste jaar van de studie geneeskunde zou moeten zitten in de universiteit van Leiden. Echter door privé omstandigheden heb ik verder studeren uitgesteld.

Sinds 2009 ben ik werkzaam als POH –somatiek in deze praktijk. De praktijkondersteuner is gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen met chronische gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, astma, COPD.
Ik heb bij Inholland Academy Amsterdam een post hbo opleiding POH afgerond.

Werken bij een huisartsenpraktijk spreekt me heel goed aan. Door de loop van de jaren bouw je een professionele band met je vaste patiënten op.  Ik vind het belangrijk dat ik de patiënt als geheel benader, dat wil zeggen, niet alleen de ziekte is mijn interesse gebied.

Astrid van der Kraan (Assistente)

Suna Schmitz (Stagiaire)

Mw. Dr. M. Franssen (Huisarts in opleiding)