Ons Team

Dr. Raid Al-Tayyar Huisarts

Dokter Al-Tayyar is een geregistreerde arts in Irak sinds 1989. Hij heeft zijn artsdiploma uit Universiteit Leiden in 2001 gehaald en zijn huisartsregistratie in 2004. Hij is de praktijkhouder sinds 2006. Hij is verbonden aan Universiteit Leiden als opleider sinds 2017. Dokter Al-Tayyar werkt op maandag, donderdag en vrijdag.

 

Mw. Drs. M. (Maaike) van der Sluijs, huisarts

Dokter van der Sluijs heeft haar opleiding tot huisarts in praktijk Avicenna afgerond. Ze is vanaf april 2021 werkzaam in praktijk als huisarts. Vrouwenziektes, anticonceptie en chirurgische verrichtingen horen bij haar interessegebied. Ze werkt op dinsdag en woensdag.

Mevrouw Drs. N. (Naoual) Tihouna, arts in opleiding tot huisarts

Mw. M. (Meryem) Cakmak,   praktijkondersteuner – Somatiek

Mevrouw Cakmak is sinds 2018 werkzaam als doktersassistente in de praktijk. Sinds september 2021 heeft ze haar HBO-opleiding tot praktijkondersteuner afgemaakt. Haar expertise is op het gebied van ondersteunen van mensen met chronische gezondheidsproblemen zoals diabetes, hart- en vaatziekten, astma en COPD. Ze werkt op dinsdag, woensdag en donderdag.

Mw. R. (Ramzia) Wais, physician assistant

Mevrouw Wais is een gediplomeerde arts in Pakistan. Sinds 2009 is ze werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner. Ze is per september 2021 gestart aan haar masteropleiding naar physician assistant.

Mw. J. (Jameela) Lakjaa, praktijkondersteuner GGZ en praktijk manager

Haar expertise ligt met name op het gebied van geestelijk gezondheid zorg. Mevrouw Laakja kan Arabisch spreken. Ze kent de normen, waarden en de cultuur. Naast deze functie, werkt ze als manager in de praktijk vooral op het gebied van personeelszaken. Ze werkt op donderdag en vrijdag.

Mevrouw A. (Adriana) Anufrijeva, doktersassistente

Mw. S. (Shnna) Tofik, doktersassistente

Mevrouw I. (Irem) Yesilkaya, doktersassistente