Contact

Contact informatie

Als mensen gedurende kantoortijden bellen naar de praktijk krijgen ze een keuzemenu. Ze kunnen voor spoed de spoedlijn bellen. Deze lijn heeft een aparte bel en wordt binnen 30 seconden opgenomen. Als mensen een 1 toetsen dan kan er een herhaalrecept worden gevraagd en als men 2 toets kan men door worden verbonden met de assistentes.

Tussen 12:00 en 13:00 uur staat er een antwoordapparaat aan.

Naast de praktijklijn is er een intercollegiale overleglijn.

Buiten kantooruren worden de patiënten via een automatische telefonische boodschap verwezen naar de centrale huisartsenpost, waardoor de klok rond beschikbaarheid van huisartsgeneeskundige zorg is gegarandeerd. De praktijk participeert in de dienstregeling van de  huisartsenpost Haaglanden.

De praktijk heeft een eigen website en een tv in de wachtkamer waarop belangrijke informatie wordt vermeld. Bij vakantie of afwezigheid van de huisarts wordt er altijd een waarnemende huisarts ingeschakeld.

Ons verzorgingsgebied is de wijk Morgenstond in Den Haag. Hierdoor kunnen we binnen 15 minuten bij een patiënt aanwezig zijn. Toch staan sommige patiënten na hun verhuizing steeds in de praktijk ingeschreven. Deze mensen zijn (in goed overleg) wel als patiënt

Zuidlarenstraat 197 – 199, 2545 VT Den Haag

Tel: 070-4042705

Fax: 070-4042706

Spoedlijn: 070-404 26 87

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8:00 – 17:00 uur

Tussen 12:00 – 13:00 uur is er een praktijkoverleg, hierbij is de praktijk gesloten met uitzondering van spoedeisende situatie.

Spoed

Indien er tijdens praktijkuren zeer dringend medische hulp nodig is en de praktijk bezet is, kunt u het spoednummer   (070 – 404 26 87) bellen.

Dit nummer is NIET bedoeld voor het maken van afspraken, het bestellen van recepten e.d.

Contact Formulier

  Voor en acternaam * :

  Telefoonnummer * :

  E-mailadres * :

  Onderwerp * :

  Uw vraag, opmerking of bericht * :

  alle velden met een * zijn verplicht

  Bekijk u Route via Google Maps